Nieuws

BZC dames 1 pakken eerste punten 2019

03 februari 2019
BZC dames 1 pakken eerste punten 2019

Na twee verloren wedstrijden de afgelopen twee weken is het nu gelukt om de punten in eigen huis te houden. Met een 9-3 winst op DAW 1 uit Alkmaar, wordt er langzaam afstand genomen van de degradatie zone.

Met doelpunten van Willemijn Verzijl, Indra v/d Berge en Wendy de Groot werd in de 1e periode de 3-0 op het scorebord gezet. In de tweede periode komt DAW terug op 3-2. Vera van Achthoven maakte eind 2e partje de 4-2. In de derde en vierde periode creĆ«erde de dames van BZC meer afstand door doelpunten van Vera van Achthoven, Willemijn Verzijl en Denise Verschoor. Denise bracht de eindstand in de laatste 30 seconde op 9-3 met een strakke backhand. 
Ook Heren 2 heeft de punten thuis gehouden en de derde plaats redelijk veilig gesteld door met 10-6 te winnen van BZ&PC. A.s zaterdag speelt Dames 1 in Haarlem. Heren 1 treedt na een vrij weekend aan in Nieuwkoop tegen de Plas.

 

Lid van Verdienste

20 juni 2019
BZC huldigde zaterdag tijdens de barbecue Antoinette Straver en Wendy de Groot voor hun jarenlange inzet voor de waterpoloclub uit… Meer >
 

BZC-heren promoveren.

09 april 2019
Het eerste herenteam van waterpolovereniging BZC Bergambacht heeft vrijdag 5 april in eigen huis de promotie naar de derde klasse bond… Meer >
 
Terug naar boven