Nieuws

BZC-heren promoveren.

09 april 2019

Het eerste herenteam van waterpolovereniging BZC Bergambacht heeft vrijdag 5 april in eigen huis de promotie naar de derde klasse bond veilig gesteld en keert daarmee na 6 jaar weer terug in de bondscompetitie. Onder leiding van coach Leo Hendriks eindigt het team als eerste geplaatste standaardteam in de competitie.


Het team had de zaterdag daarvoor hun promotie al veilig kunnen stellen, maar de zenuwen in de streekderby tegen de Lansingh uit Krimpen a/d IJssel zat een overwinning in de weg. De wedstrijd tegen Aquadraad SG begon moeizaam en het team keek in de eerste periode tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede periode werd orde op zaken gesteld en brachten Jasper Noomen en Frank den Boer het team op een 3-1 voorsprong. Dit was het kantelpunt in de wedstijd, die gewonnen werd met 14-2.

Met de promotie van de heren speelt BZC komend seizoen met zowel hun eerste herenteam als hun eerste damesteam in de bondscompetitie. Een bijzondere prestatie in de geschiedenis van de 86 jaar oude vereniging.


 
www.bzc-bergambacht.nl

Grote Clubactie 2019

17 september 2019
Ook dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie! Via deze link kun je voor €3,- een lot kopen, waarvan 80% (€2,40 voor de goede… Meer >
 
BZC dames 1 pakken eerste punten 2019 Na twee verloren wedstrijden de afgelopen twee weken is het nu gelukt om de punten in eigen… Meer >
 
Terug naar boven